Minor din Rădăuţi se urcă la volan, cu alţi copii în maşină, spulberă totul în cale, loveşte maşina Poliţiei, reuşeşte să fugă

Minor din Rădăuţi se urcă la volan, cu alţi copii în maşină, spulberă totul în cale, loveşte maşina Poliţiei, reuşeşte să fugă
Un copil de 14 ani din Rădăuţi s-a urcat la volanul unei maşini şi a pornit într-o cursă nebună prin oraş, cu alţi copii în maşină. La un moment dat, copilul aflat la volan a lovit o maşină, accidentul fiind observat de un echipaj de Poliţie, care a plecat în urmărire.

Încercând să îl blocheze, un alt echipaj de Poliţie i-a ieşit în faţă, însă a fost lovit şi dat la o parte de pe şosea de maşina condusă de minor. Poliţistul aflat la volan a fost rănit. Maşina s-a oprit apoi într-un stâlp, iar copilul de la volan a reuşit să fugă.

Un minor de 14 ani a provocat haos la Rădăuţi, după ce s-a urcat la volanul unei maşini

Un minor în vârstă de 14 ani a provocat haos la Rădăuţi, după ce s-a urcat la volanul unei maşini şi a lovit totul în cale. Pasageri erau alţi doi minori, în vârstă de 16 ani.

În timp ce se plimbau prin oraş, pe strada Calea Unirii din localitate, șoferul minor a acrosat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea sa.

Un alt echipaj de poliție a iesit in întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiții controlul asupra direcției de mers si lovind autospeciala de poliție.

Şoferul minor a lovit şi maşina Poliţiei, rănind un poliţist

După impactul cu maşina Poliţiei, au rezultat avarii la autospeciala și rănirea ușoară a conducătorului autospecialei, un agent de poliție de 30 ani.

Ulterior, şoferul minor a coborât din autoturism și a fugit, fiind reținut doar un pasager, un tânăr de 16 ani. Celălalt pasager minor a reuşit şi el să fugă.

S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Se continua cercetarile pentru localizarea si retinerea soferului minor.

Citeste si  EXCLUSIV. Cum a apărut îmbrăcată Andreea Antonescu la nunta Andreei Bălan. Fiica ei s-a transformat într-o adevarată domnișoară

Sursa