Am găsit-o pe celebra Miki de la K-pital! Cum arată azi, la 15 ani de când s-a retras din showbiz

Am găsit-o pe celebra Miki de la K-pital! Cum arată azi, la 15 ani de când s-a retras din showbiz


CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe celebra Miki de la K-pital. Cum arată azi, la 15 ani de când s-a retras din showbiz, ex-cântăreața.

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solistă de la K-pital, a fost o solistă respectată și îndrăgită în urmă cu un deceniu și jumătate. A intrat, însă, într-un con de umbră, ocazie cu care a dispărut din lumina reflectoarelor.VEZI AICI: MIKI DE LA KAPITAL A FĂCUT O DEZVĂLUIRE ULUITOARE! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA TOCMAI ACUM

Are, totuși, o siluetă de invidiat, nu-și neglijează corpul și face sport în fiecare zi. La 15 ani de când a rupt topurile, Miki de la K-pital arată perfect. Iar imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, stau mărturie în acest sens.

Am întâlnit-o pe fosta solistă într-un mall din zona Băneasa. Nu singură, ci alături de iubit și câteva prietene. Ce-i drept s-a schimbat radical față de perioada când era pe scenă. În clipa de față, cu greu, o mai recunoști.

Nu a renunțat la muzică!

Miki nu a renuntat niciodată la muzică, chiar dacă de mult timp, mai exact 15 ani, nu s-a mai auzit nimic de ea. Cântăreața care făcea senzație în anii 2000 a avut parte de o transformare incredibilă.Ajunsă la 44 de ani, solista cânta prin cluburi împreună cu bandul ei și plănuiește să revină pe piața muzicală. Până acum nu a reușit să scoată nicio melodie cu potențial, dar nu va renunța ușor la visul ei: să ajungă o artistă de succes!

CITEȘTE ȘI: SCHIMBARE RADICALA A MODULUI DE TRAI. MIKI DE LA KAPITAL A FACUT O OBSESIE CARE I-A SCHIMBAT VIATA DEFINITIV

A fost eleva Mihaelei Runceanu

Pe numele ei real, Mihaela Rodica Marinache a terminat Școala Populară de Artă, unde a avut-o drept profesoară pe Mihaela Runceanu. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri. Trupa care a scos în total cinci albume a fost înființată în anul 2000, dar a avut o viață scurtă, destramându-se în 2004.

“Nu îmi găseam locul în lumea asta!”

„”, a declarat Miki.NU RATA: MIKI DE LA K-PITAL ȘI-A FĂCUT DE RÂS IUBITUL LA UN EVENIMENT! ”RĂZVAN ESTE DOAR ȘOFER!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa