Cine e vocea de la Ferma 2019, după ce Florin Busuioc a fost înlocuit din cauza problemelor de sănătate

Cine e vocea de la Ferma 2019, după ce Florin Busuioc a fost înlocuit din cauza problemelor de sănătate


Timp de trei sezoane, Florin Busuioc a fost ”vocea” de la „Ferma vedetelor”. În noua „Ferma”, celebrul Busu a fost înlocuit din cauza gravelor probleme de sănătate.

După ce actorul Florin Busuioc a făcut infarct și a fost operat, cu recomandarea de la medic să  se odihnească mai mult, producătorii show-ului au apelat la vocea omului de radio Răzvan Exarhu. El a fost în trecut și jurat la ”Masterchef”. (CITEȘTE ȘI: AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE VOR ZGUDUI PROTV-UL! MUSCULOSUL DE LA FERMĂ, FILMAT GOL PUȘCĂ ÎN TIMP CE…)

„Propunerea de casting, de la Pro TV, mi s-a părut foarte interesantă, mai ales că legătura dintre mine și Ferma nu este una vizibilă. Chiar nu mă vezi acolo. Mi s-a părut foarte mișto să îmi verfic abilitățile astea și să îmi folosesc vocea într-o zonă în care nu am fost niciodată. E interesant să poți să participi de la distanță la poveste. Eu primesc niște scripturi. Știu ce se întâmplă în mare și încerc să nuanțez. Pe măsură ce va evolua emisiunea, o să încerc să fiu un povestior care să creeze un strat de intensitate”, a explicat Răzvan Exarhu pentru Paginademedia.ro.Răzvan Exarhu, noua voce de la Fermă

Florin Busuioc, schimbări radicale în viața lui

Busu a făcut o schimbare radicală în viața sa, după ce a suferit un infarct și a fost operat. Nu se mai ”agită” așa cum făcea înainte, și tocmai de aceea nu prezintă, încă, și știrile de dimineață. Dar spune că nu va mai trece mult timp până atunci. Totuși, faptul că nu poate face efort de vorbire este motivul principal al absenței lui Florin Busuioc. (VEZI ȘI: EMIL RENGLE A VORBIT DESPRE CONTROVERSATA SCENĂ A BĂII ALĂTURI DE REMUS BOROIU LA “FERMA”)

Citeste si  Dan Petrescu, după calificarea în turul II preliminar: "Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut" - Fotbal

Aştept să îmi mai treacă puţin coastele, coastele mă împiedică să respir normal şi repiratia e mai complicată, mai de câine aşa, nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare, dimineaţa eu având vreo 10-12 intervenţii am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele, nu mai iau niciun medicament de durere”, a spus Busu pentru stirileprotv.ro.

Sursa