Cine este femeia ucisă de soț în Neamț. Gabriela avea 35 de ani și a lăsat în urmă doi copii

Cine este femeia ucisă de soț în Neamț. Gabriela avea 35 de ani și a lăsat în urmă doi copii
Crimă șocantă, aseară, într-o comună din județul Neamț. Gabriela Z., o femeie de 35 de ani, mamă a doi copii, un băiat și o fată, a murit după ce soțul a împușcat-o în piept cu o armă artizanală. Gabi se afla la casa socrilor, singură, unde locuia de câteva săptămâni, sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă..

Potrivit relatărilor din presa locală, incidentul s-a petrecut în localitatea Stejaru, comuna Farcașa și a fost anunțat în jurul orei 20:10. Bărbatul a mers în locuința ei și a împușcat-o în piept (în zona inimii) cu o armă artizanală, pentru care nu avea autorizație. După atac, barbatul a fugit cu tot cu armă.

Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Bărbatul a fost prins azi-noapte de polițisti și a fost reținut. În jurul orelor 1:00-2:00, polițiștii l-au găsit pe individ după ce au instituit filtre în mai multe zone, inclusiv pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Gheorghe, zis Lulu, s-a ascuns într-o șură după ce și-a ucis soția

Potrivit unor surse citate de stiri-neamt.ro, bărbatul (Gheorghe Z., poreclit „Lulu”, în vârstă de 42-43 de ani) a fost găsit după urmele de zăpadă care duceau spre o șură în care se ascundea, din Farcașa. Nu a opus rezistență iar polițiștii l-au găsit cu arma asupra lui.

Criminalul a fost reținut iar anchetatorii îl vor cerceta sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și cel mai probabil va fi trimis în fața magistraților propunere de arestare preventivă.

În urma Gabrielei au rămas doi copii, o fată în clasa a 5-a și un băiat la liceu.

SursaCiteste si  Acest lucru implică noi ameninţări pentru noi, la care trebuie să reacţionăm