S-a aflat motivul pentru care Florin Busuioc a „dispărut” de la Pro TV. Nu mai poate vorbi

S-a aflat motivul pentru care Florin Busuioc a "dispărut" de la Pro TV. Nu mai poate vorbi


Florin Busuioc a prmit o a doua șansă de la viață după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în urma infarctului. Actorul și prezentatorul TV nu a ajuns încă la forma maximă, însă are un tonus ridicat și vorbește, emoționat, despre ceea ce i s-a întâmplat și despre planurile sale de viitor.

Busu a făcut o schimbare radicală în viața sa. Nu se mai ”agită” așa cum făcea înainte, și tocmai de aceea nu prezintă, încă, și știrile de dimineață. Dar spune că nu va mai trece mult timp până atunci. Totuși, faptul că nu poate face efort de vorbire este motivul principal al absenței lui Florin Busuioc.

, a spus Busu la stirileprotv.ro.“Aştept să îmi mai treacă puţin coastele, coastele mă împiedică să respir normal şi repiratia e mai complicată, mai de câine aşa, nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare, dimineaţa eu având vreo 10-12 intervenţii am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele, nu mai iau niciun medicament de durere”, a mai precizat Busu.

”Nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare”

”Aș lua-o de la capăt cu aceleași prostii”

Totuși, Busu recunoaște că dacă i s-ar ivi ocazia – prin reducere la absurd, firește – ar lua-o de la capăt, chiar și în ceea ce privește unele… excese.

“Am fumat. Tot aş face acelaşi lucru, aş lua-o de la capăt cu aceleaşi prostii, nu cred în această minte a tânărului care a trecut prin experienţa bătrâneţii, a redevenit tânăr şi nu mai reia greşelile. Nuuu. Le trăieşte plenar”.

“M-am bucurat de toate, acum mă bucur de cea mi-a mai rămas şi de ce pot să mai fac. Medicii nu mi-au recomandat o dietă extraordinară. Azi am mâncat o salată, nişte humus. Mai sănătos, acum după ştiri mă duc la o masă la nişte prieteni. Un pahar de vin pot. Am slăbit de la 104 kg la 97. Cred că drumul e bun să zicem că aş putea să slăbesc 10 kg”, a declarat Florin Busuioc.Citeste si  Dan Petrescu, după calificarea în turul II preliminar: "Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut" - Fotbal

 

Sursa