Au murit ținându-se de mână. Mamă și fiu, arși de vii, la Vaslui. Imagini cu puternic impact emoțional

Au murit ținându-se de mână. Mamă și fiu, arși de vii, la Vaslui. Imagini cu puternic impact emoțional
Duceau o viață în sărăcie, se aveau doar unul pe celălalt și tot așa au murit, împreună. O mamă și fiul ei au fost găsiți carbonizați în propria casă, după ce locuința lor a luat foc de la o lumânare.

În jurul orei 5,30, în această dimineață, pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină într-o comună din județul Vaslui, la o casă unde flăcările se manifestau violent. La locul tragediei a ajuns și Ambulanța, însă, cele două victime surprinse de foc în interiorul imobilului, nu au mai putut fi salvate.

, au declarat reprezentații ISU Vaslui, pentru presa locală. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Din spusele vecinilor, mama în vârstă de 64 de ani și fiul acesteia, de 31 de ani, locuiau împreună și duceau o viață în sărăcie. Nu aveau curent electric și una din ipotezele pompierilor ar fi că o lumânare a fost uitată aprinsă și astfel casa a luat foc.

SursaCiteste si  ​Liga 1: Astra Giurgiu vs Dinamo București 3-2 / "Dublă" și eliminare pentru Constantin Budescu - Fotbal