Un miliardar a dăruit consătenilor săi 258 de vile de lux, dar din cauza lăcomiei nimeni nu trăiește în ele!

Un miliardar a dăruit consătenilor săi 258 de vile de lux, dar din cauza lăcomiei nimeni nu trăiește în ele!
Chen Sheng a construit un sat cu vile de lux pentru consătenii săi

Acum 5 ani, un miliardar chinez, Chen Sheng, a alocat 200 de milioane de yuani (31,9 milioane de dolari) pentru construcția a 258 de vile de lux pentru toți locuitorii satului său natal din provincia Guangdong.

În satul nou construit, pe lângă casele cu 3 etaje, cu câte 5 dormitoare, garaj și grădină, există terenuri de baschet, terenuri de tenis și o scenă pentru diverse evenimente culturale, dar în ciuda faptului că construcția a fost finalizată, nimeni nu locuiește acolo.

Noul sat cu vile minunate

Și nu prețurile caselor îi împiedică pe oameni, deoarece vilele le-au fost oferite cadou, ci o banală lăcomie. Conform recensământului din 2013, micul sat avea 190 de familii, așa că Chen a decis să construiască încă 68 de vile, astfel încât toată lumea să aibă o vilă nouă. Aceasta s-a dovedit a fi o mare greșeală.

Arcada, care duce spre satul reînnoit

De îndată ce a fost anunțat planul de construcție a satului de lux, sătenii au început să se certe din cauza cine ar trebui să primească o vilă și cine ar trebui să primească mai multe. Unii afirmau că au nevoie de multe case – fie pentru familiile lor mari, fie pentru copiii lor, când se vor căsători.

Mai departe – mai rău: fermierii care s-au mutat din sat, și-au exprimat pe neașteptate dorința de a se întoarce și au prezentat, de asemenea, dreptul lor la vile.

Dacă locuitorii satului nu vor ajunge la o înțelegere, atunci vor rămâne să trăiască în casele lor vechi

Chen a fost atât de dezamăgit de lăcomia fără limită a foștilor săteni, încât nu și-a vizitat niciodată satul natal în ultimii 2 ani.

Citeste si  Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. O fantomă trădătoare

”O dată, când am venit în sat, toți au început să-mi înainteze cerințe, iată de ce eu nu m-am mai întors”, a decis acesta.

Pe lângă casele gratuite, Shang planifica cândva să construiască o fermă mare de porci și să planteze livezi lângă noul sat, pentru a crea noi locuri de muncă.

Chen Sheng planifica să construiască o fermă de porci și să planteze livezi în satul natal

”Pe parcursul a 4 ani, venitul mediu anual al locuitorilor (satului) va crește până la 200.000 de yuani (32.000 de dolari), astfel încât nu vor mai trebui să-și facă griji în ceea ce privește locuințele sau educația copiilor lor “, spunea atunci omul de afaceri.

Pentru comoditatea consătenilor au fost construite poduri noi peste râu

La moment planurile de perspectivă sunt suspendate pentru o perioadă nedeterminată. Recent, comitetul satului a decis să se întâlnească pentru a încerca să rezolve această problemă ciudată.

În locul vilelor luxoase, locuitorii lacomi au rămas să trăiască în locuințele lor vechi

Între timp, satul de lux pustiu a devenit obiect al vandalismului. Numai în această lună, 10 ferestre au fost sparte cu pietre, iar întreaga regiune prestigioasă deja are nevoie de reparații.

O astfel de vilă cu 3 etaje și grădină trebuia să primească fiecare familie

Sursa