”O să ai tripleți sau aștepți un cal?” O femeie de 30 de ani, criticată dur pe internet, după ce burta de gravidă i-a crescut prea mult

”O să ai tripleți sau aștepți un cal?” O femeie de 30 de ani, criticată dur pe internet, după ce burta de gravidă i-a crescut prea mult
O tânără de 30 de ani, care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, a fost ținta comentariilor negative pe rețelele de socializare, după ce a făcut publice mai multe poze cu burta de gravidă. 

Elisha Bakes, în vârstă de 30 de ani, a început să primească comentarii negative atunci când a făcut publică o imagine cu burta, pe când era însărcinată în 14 săptămâni. 

Astfel, potrivit mărturisirilor făcute de aceasta, ea a primit mai multe comentarii negative. 

”Când am intrat în trimestrul al treilea de sarcină am început să primesc din ce în ce mai multe comentarii despre burta mea. M-au întrebat dacă urmează să am 78 de copii ori dacă aștept un cal. Sau dacă o să am tripleți.”,a mai povestit femeia, care a precizat că toate aceste replici n-au făcut decât să o rănească. 

Femeia a mai povestit, de asemenea, că oamenii i-au reproșat că mănâncă mult sau mâncare care nu este sănătoasă. 

”98 la sută dintre comentarii le-am ignorat, însă unele dintre remarci m-au rănit mult.”, a mai povestit ea potrivit Daily Mail. 

Elisha a născut luna trecută un băiețel perfect sănătos, ce va purta numele Kaelen. El mai are un frate, pe nume Kyson, de 21 de luni.

SursaCiteste si  urmașii lui Stan Lee îți explică de ce e bine așa