„Mamă, mi-e foarte frică! Simt că voi muri!” – Opt zile mai târziu, trupul tinerei a fost găsit, într-o valiză, pe marginea drumului

„Mamă, mi-e foarte frică! Simt că voi muri!” - Opt zile mai târziu, trupul tinerei a fost găsit, într-o valiză, pe marginea drumului
Valerie, o tânără în vârstă de 24 de ani, și-a prevestit moartea. Disperată, și-a sunat mama și i-a spus că simte că va muri. Au urmat zile de liniște totală. Opt zile mai târziu, tânăra a fost găsită, fără viață, îndesată într-o valiză. 

Mama lui Valerie Reyes nu va uita niciodată ultima conversație telefonică pe care a avut-o cu fiica ei. Pe 28 ianuarie, tânăra și-a sunat mama și era disperată. Era convinsă că este în pericol, că cineva o va omorî. 

„Vorbea despre cât de teamă îi este să mai stea în acel apartament. Auzise despre femei care fuseseră ucise”, a declarat mama lui Valerie. 

„Simt că cineva o să mă omoare”

A doua zi, Valerie a dispărut. Nu a mers la serviciu, iar familia și prietenii nu puteau bănui ce i s-ar fi întâmplat. Tânăra ducea o viață normală, liniștită. Nimeni nu ar fi vrut să îi facă rău.  

Acea conversație telefonică cu mama ei a fost ultima oară când cineva a auzit-o. După ce au închis, Valerie i-a trimis mamei sale un mesaj în care îi spunea că se liniștise și își luase ceva de mâncare.

Au urmat 8 zile de liniște deplină. Nimeni nu a putut să dea de ea. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-o valiză abandonată la marginea unui drum rezidențial, la peste 20 de kilometri de casă. Avea mâinile și picioaree legate.

Nu există niciun suspect

Poliția din Connecticut este în impas. Deocamdată, nu există niciun suspect, iar cauza morții tinerei va fi stabilită de medicii legiști.

SursaCiteste si  Faruk, lovitură năucitoare pentru familie, in ”Mireasa din