Încercănată și fără machiaj, Adela Popescu a fost criticată de fani. Reacția fabuloasă a vedetei Pro TV

Încercănată și fără machiaj, Adela Popescu a fost criticată de fani. Reacția fabuloasă a vedetei Pro TV

Adela Popescu a avut parte de o experiență neplăcută, după ce a făcut publică o poză de album în care apare alături de cel mai mic membru al familiei: Andrei. Vedeta de la Pro TV a fost criticată pentru că era nemachiată și nearanjată la păr. După ce mai mulți fani i-au lăsat comentarii răutăcioase în legătură cu aceste aspecte care se pot vedea în imaginea care transmite multă emoție, de altfel, ea le-a dat o replică fabuloasă.

Citește și: Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan de ziua lui de naștere: ”E tot ce mi-am dorit…”

Încercănată și fără machiaj, Adela Popescu a fost criticată de fani

În vârstă de 32 de ani, Adela Popescu a urcat pe o rețea de socializare o fotografie pe care a realizat-o chiar soțul ei, Radu Vâlcan. În imagine, ea este complet nemachiată și își ține strâns la piept micul prinț. Printre numeroasele mesaje din partea celor care au fost emoționați de ipostaza în care vedeta și fiul ei au fost surprinși se numără și multe critici. “Mai îngrijește-te și tu, că parcă ai 90 de ani”, i-a scris unul fani. Spre dezamăgirea artistei au fost și alți următori care i-au scris comentarii asemătoare.

Reacția vedetei Pro TV nu a întârziat să apară! Adela Popescu a scris următorul mesaj pentru cei care au criticat felul în care arăta fără strop de machiaj: “Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost facuta pentru a fi postata. Pur si simplu Radu a surprins un moment de dragoste intre mine si copilul meu. Imi pare rau ca dincolo de emotia pe care eu si Radu o simtim astazi, unii dintre voi ati fost atenti la lipsa fondului de ten. Imi pare rau ca nu aveam ochii deschisi. Poate ati fi vazut cata fericire se gaseste acolo…”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au un băiețel: Alexandru are un an și opt luni.

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit cum a reușit să scape de depresia postnatală

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017, iar fiul lor a primit numele Alexandru. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018, după  un travaliu care a durat cinci ore. La naștere, băiatul cel mic al prezentatoarei de la Pro TV avea o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. El a fost numit Andrei.

Citeste si  urmașii lui Stan Lee îți explică de ce e bine așa

Sursa