Flăcările au izbucnit imediat după impact! Trei TIR-uri s-au ciocnit violent și au luat foc: Doi oameni, arși de vii

Flăcările au izbucnit imediat după impact! Trei TIR-uri s-au ciocnit violent și au luat foc: Doi oameni, arși de vii


Două TIR-uri au luat foc, iar un al treilea a fost avariat, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 6, în localitatea Slatina Timiş, judeţul Caraş-Severin. Doi dintre şoferi şi-au pierdut viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş – Severin, vineri dimineaţă, la ora 8.20, a avut loc un grav acccident rutier pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în care au fost implicate trei TIR-uri.

”În urma impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât şi remorca, ulterior incendiul propagându-se şi la cel de-al doilea TIR. La faţa locului intervin de urgenţă cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, din care 1 SMURD, 2 stingere, 1 descarcare, 1 primă intervenţie şi comandă, un echipaj SAJ şi Poliţia. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedati”, transmite ISU Caraş- SeverinDupa sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

Sursa

Citeste si  Cal forțat de stăpân să care un stâlp de beton de jumătate de tonă, în Vâlcea * Simpaticul