Flăcările au izbucnit imediat după impact! Trei TIR-uri s-au ciocnit violent și au luat foc: Doi oameni, arși de vii

Flăcările au izbucnit imediat după impact! Trei TIR-uri s-au ciocnit violent și au luat foc: Doi oameni, arși de vii
Două TIR-uri au luat foc, iar un al treilea a fost avariat, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 6, în localitatea Slatina Timiş, judeţul Caraş-Severin. Doi dintre şoferi şi-au pierdut viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş – Severin, vineri dimineaţă, la ora 8.20, a avut loc un grav acccident rutier pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în care au fost implicate trei TIR-uri.

”În urma impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât şi remorca, ulterior incendiul propagându-se şi la cel de-al doilea TIR. La faţa locului intervin de urgenţă cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, din care 1 SMURD, 2 stingere, 1 descarcare, 1 primă intervenţie şi comandă, un echipaj SAJ şi Poliţia. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedati”, transmite ISU Caraş- Severin

Dupa sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

SursaCiteste si  Proiect: Pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu plătesc contribuțiile la stat - Esential