Tânără ucisă de iubit și ascunsă în frigiderul lui timp de 15 luni, în Spania » Simpaticul

Tânără ucisă de iubit și ascunsă în frigiderul lui timp de 15 luni, în Spania » Simpaticul
O tânără de 22 de ani a fost victima unei crime teribile, care face vâlvă în Spania. Daria a fost ucisă și tranșată de iubitul ei, care a ținut cadavrul ascuns în frigider, timp de mai bine de 1 an.

Manuel Moreno, un chelner din Alcala de Henares, a ajuns în custodia poliției sub acuzația că și-a ucis iubita de 22 de ani. Polițiștii au găsit trupul tranșat al fetei în frigiderul bărbatului de 42 de ani și cred că a stat acolo 15 luni.

Potrivit El Mundo, Daria și Manuel Moreno erau într-o relație de dragoste, care, se pare, a degenerat violent. Polițiștii spanioli cred că fata a fost ucisă în octombrie 2017.

Individul i-a tăiat corpul în bucăți și l-a pus în frigierul din locuința sa. A stat cu cadavrul iubitei în casă până zilele trecute.

Dispariţia, sesizată abia după un an

În mod surprinzător, mai bine de 1 an, nimeni nu a observat sau sesizat dispariția Dariei. Se pare că motivul ar fi fost faptul că tânăra avea o relație proastă cu rudele sale și nu ținea legătura cu ele. Fata era cea mai mică dintre 3 surori adoptate în copilărie din Rusia, de o familia spaniolă.

Conform ziarului ABC, abia pe 30 decembrie 2018 mama Dariei a anunțat că fiica sa e dispărută. Polițiștii au reușit în câteva săptămâni să ajungă la iubitul fetei, iar zilele trecute au făcut descoperirea macabră în apartamentul lui.

Manuel Moreno a fost dus în arest. Deocamdată, motivele crimei nu sunt clare. Surse din anchetă spun însă că ucigașul și victima au mai avut dispute legate de infidelitate.

SursaCiteste si  23 august 1944. România, act de trădare sau demnitate națională