Încă o mamă își urlă disperarea, după ce medicii i-au ținut fetița pe hol: „Au zis că are gripă, să caut un preot, să o împărtășesc, pentru că va muri“

Încă o mamă își urlă disperarea, după ce medicii i-au ținut fetița pe hol: "Au zis că are gripă, să caut un preot, să o împărtășesc, pentru că va muri“

O mamă își urlă durerea pe Facebook, după ce medicii care i-au consultat fetița au trimis-o de la un spital la altul, totul în timp ce starea micuței se agrava. În primă fază i-au spus că ar fi gripă, diagnostic ce nu s-a confirmat. Apoi că ar avea leucemie. Una dintre doctorițe i-a sugerat că e cazul să caute un preot să o împărtășească, pentru că va muri în curând.

emeia spune că medicii au trimis-o de la un spital la altul pentru nişte analize. Acum aşteaptă pe holurile spitalului din Craiova să o anunţe ce este mai rău. Medicii acuzaţi sunt cei din Bucureştia mărturisit tânăra mămică, pentru Adevărul.

Niste pete pe corpul fetițite, primul simpton care a îngrijorat-o pe mamă. A mers la spitalDrama familiei Voinea a început în urmă cu trei săptămâni când pe corpul fetiţei de 3 anişori au apărut nişte pete. “Noi suntem din Olt şi prima dată am mers la Caracal. Aici mi-au spus că s-ar putea să aibă o alergie. M-au trimis la Slatina, mi-au dat un tratament, petele au început să se retragă. Fetiţa mea are sindromul down şi mereu am avut grijă, i-am urmărit evoluţia şi când mi se părea ceva în neregulă mergeam imediat la doctor. De data asta, am observat că era palidă şi m-am gândit să-i fac nişte analize”, povesteşte Paula Voinea, pentru sursa citată.

Femeia şi-a luat copilul în braţe şi i-a făcut analizele la o clinică privată. Cu rezultatul a mers la pediatrul fetiţei.  a spus mama.

Starea fetiței, tot mai gravă, în timp ce mama se plimba cu ea de la un spital la altul

Citeste si  Bătrân cu handicap, umilit de un paznic în parcarea unui magazin din Bucureşti » Simpaticul

Ajunsă la Marie Curie, femeia a constatat că nici aici nu primește ajutor. În tot acest timp, starea fiicei sale era tot mai gravă. “M-au ţinut 8 ore cu fetiţa pe holul spitalului. Mergeam cu ea să-i facă o analiză, ne întorceam pe hol. O mai vedea un doctor, reveneam pe hol. Erau mulţi copiii acolo, mulţi tuşeau. Fetiţa mea era vioaie şi, dacă am stat atâtea ore acolo, am lăsat-o să se joace cu unii dintre ei. Se prefăcea că este doctoriţă şi îi consulta. Într-un final, m-au chemat într-un cabinet şi mi-au spus că micuţa mea este suspectă de leucemie acută. Am simţit cum cade cerul pe mine. Mi-au dat un bilet de trimitere către Fundeni, au zis s-o internez de urgenţă. (…) Nu mi-au dat o salvare, am luat un taxi şi am fugit acolo. La Fundeni, s-au uitat pe acte, dar n-au vrut s-o interneze. Au spus că nu am trimitere de la medicul de familie. Le-am explicat că sunt din Olt, că am un bilet de trimitere de la Marie Curie, dar n-au vrut să mă asculte”, a mai povestit Paula Voinea.  “La Slatina mi-au spus că are gripă”

Paula Voinea spune că imediat s-a dus cu fetiţa la spitalul din Caracal. Medicii de aici au trimis-o la Slatina.  a povestit mama. “Fetiţa a ajuns la noi în stare gravă, este ventilată mecanic, starea este stabilă, dar pronosticul este, din păcate, rezervat”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

Micuţa este în prezent la terapie intensivă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar părinţii speră, totuşi, într-o minune.

Citeste si  De ce a ales Dan Capatos să nu își arate la televizor fiul

Sursa