Încă o mamă își urlă disperarea, după ce medicii i-au ținut fetița pe hol: „Au zis că are gripă, să caut un preot, să o împărtășesc, pentru că va muri“

Încă o mamă își urlă disperarea, după ce medicii i-au ținut fetița pe hol: "Au zis că are gripă, să caut un preot, să o împărtășesc, pentru că va muri“
O mamă își urlă durerea pe Facebook, după ce medicii care i-au consultat fetița au trimis-o de la un spital la altul, totul în timp ce starea micuței se agrava. În primă fază i-au spus că ar fi gripă, diagnostic ce nu s-a confirmat. Apoi că ar avea leucemie. Una dintre doctorițe i-a sugerat că e cazul să caute un preot să o împărtășească, pentru că va muri în curând.

emeia spune că medicii au trimis-o de la un spital la altul pentru nişte analize. Acum aşteaptă pe holurile spitalului din Craiova să o anunţe ce este mai rău. Medicii acuzaţi sunt cei din Bucureştia mărturisit tânăra mămică, pentru Adevărul.

Niste pete pe corpul fetițite, primul simpton care a îngrijorat-o pe mamă. A mers la spital

Drama familiei Voinea a început în urmă cu trei săptămâni când pe corpul fetiţei de 3 anişori au apărut nişte pete. “Noi suntem din Olt şi prima dată am mers la Caracal. Aici mi-au spus că s-ar putea să aibă o alergie. M-au trimis la Slatina, mi-au dat un tratament, petele au început să se retragă. Fetiţa mea are sindromul down şi mereu am avut grijă, i-am urmărit evoluţia şi când mi se părea ceva în neregulă mergeam imediat la doctor. De data asta, am observat că era palidă şi m-am gândit să-i fac nişte analize”, povesteşte Paula Voinea, pentru sursa citată.

Femeia şi-a luat copilul în braţe şi i-a făcut analizele la o clinică privată. Cu rezultatul a mers la pediatrul fetiţei.  a spus mama.

Starea fetiței, tot mai gravă, în timp ce mama se plimba cu ea de la un spital la altul

Citeste si  Şase persoane au fost rănite într-un conflict în comuna ilfoveană Baloteşti

Ajunsă la Marie Curie, femeia a constatat că nici aici nu primește ajutor. În tot acest timp, starea fiicei sale era tot mai gravă. “M-au ţinut 8 ore cu fetiţa pe holul spitalului. Mergeam cu ea să-i facă o analiză, ne întorceam pe hol. O mai vedea un doctor, reveneam pe hol. Erau mulţi copiii acolo, mulţi tuşeau. Fetiţa mea era vioaie şi, dacă am stat atâtea ore acolo, am lăsat-o să se joace cu unii dintre ei. Se prefăcea că este doctoriţă şi îi consulta. Într-un final, m-au chemat într-un cabinet şi mi-au spus că micuţa mea este suspectă de leucemie acută. Am simţit cum cade cerul pe mine. Mi-au dat un bilet de trimitere către Fundeni, au zis s-o internez de urgenţă. (…) Nu mi-au dat o salvare, am luat un taxi şi am fugit acolo. La Fundeni, s-au uitat pe acte, dar n-au vrut s-o interneze. Au spus că nu am trimitere de la medicul de familie. Le-am explicat că sunt din Olt, că am un bilet de trimitere de la Marie Curie, dar n-au vrut să mă asculte”, a mai povestit Paula Voinea.  

“La Slatina mi-au spus că are gripă”

Paula Voinea spune că imediat s-a dus cu fetiţa la spitalul din Caracal. Medicii de aici au trimis-o la Slatina.  a povestit mama. “Fetiţa a ajuns la noi în stare gravă, este ventilată mecanic, starea este stabilă, dar pronosticul este, din păcate, rezervat”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

Micuţa este în prezent la terapie intensivă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar părinţii speră, totuşi, într-o minune.

Citeste si  Traian Băsescu propune legalizarea prostituției în România pentru diminuarea traficului de persoane - Radio - TV

Sursa