De ce n-ar putea Mihaela Rădulescu să fie concurentă la Ferma. „M-ar omorî să fac baie în condițiile în care fac concurenții”

De ce n-ar putea Mihaela Rădulescu să fie concurentă la Ferma. „M-ar omorî să fac baie în condițiile în care fac concurenții”
Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, însă vedeta a mărturisit că nu s-ar vedea în postura de concurentă.

Vedeta a explicat și care sunt motivele.

„Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil.

Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea… Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții… Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

SursaCiteste si  Cine sunt miliardarii americani care finanțează un război cultural în UE pentru a influența politica anti-avort/ Ce este Agenda Europa și ce vor grupările conservatoare