Tânăr din Sibiu, dispărut după înmormântarea mamei, găsit mort într-o pădure

Tânăr din Sibiu, dispărut după înmormântarea mamei, găsit mort într-o pădure

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Sibiu, dispărut la o zi după înmormântarea mamei sale, a fost găsit mort, chiar de fratele său, în pădurea din Guşteriţa.

Marcat de moartea mamei sale, care a fost răpusă de cancer după o lungă suferinţă, Sergiu Iacob Sălăjan a dispărut de acasă, la o zi după înmormântarea mamei.

Fratele, rudele şi prietenii lui Sergiu au pornit în căutarea tânărului, însă fără rezultate.Astfel, tânărul a fost dat dispărut la Poliţie de tatăl său.Din nefericire, Sergiu a fost găsit fără viaţă, astăzi, în pădurea de la Guşteriţa.Cel care a făcut teribila descoperire a fost chiar fratele lui. Potrivit presei locale, tânărul a fost găsit, astăzi, în jurul orei 14.00, cadavrul său fiind găsit spânzurat de un copac.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu a fost transportat la morgă, pentru necropsie, expertiză care va stabili cu exactitate cauza morţii, notează oradesibiu.ro.

Sursa

Citeste si  Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la Asia Express. "Dacă era Sfânta Filofteia n-o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură?" | Entertainment, Monden | Libertatea.ro Cătălin Botezatu ia atitudine în scandalul iscat de Bianca Drăgușanu la Asia Express. "Dacă era Sfânta Filofteia n-o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură?"