Barbie de România a plecat într-o nouă vacanță. Vezi ce destinație a ales vedeta de această dată

Barbie de România a plecat într-o nouă vacanță. Vezi ce destinație a ales vedeta de această dată


Diana Bianca, supranumită și Barbie de România a plecat într-o nouă vacanță în acest an și a ales, de această dată, Barcelona ca destinație.

Vedeta a vrut să sfideze vremea schimbătoare din România așa că a avut parte de relaxare și distracție la superlativ. De asemenea, Diana s-a bucurat și de frumsețea orașului si de soare, după cum se poate observa în postările pe care aceasta le-a făcut pe conturile sale de socializare: “Puțin soare și totul e altfel!”.

Frumoasa afaceristă a publicat și un videoclip pe pagina ei de Facebook în care se pare că cineva i-a făcut și o declarație de dragoste. Cine să fie oare misteriosul? Oricum, videoclipul vorbește de la sine, precum spune și piesa: “Historia de un amor”.De asemenea, am putut vedea și faptul că Diana are gusturi rafinate în ceea ce privește alimentația deoarece blondina a publicat niște imagini care pur și simplu îți lasă gura apă. Am aflat din surse ale Dianei că aceasta a bifat deja câteva destinații de vis – Miami, Los Angeles, New York, Tenerife și multe alte țări din Europa, iar acum a ales Barcelona. Blondina și-a încântat prietenii de pe Facebook și fanii cu multe fotografii de vis.

 

Sursa

Citeste si  Cal forțat de stăpân să care un stâlp de beton de jumătate de tonă, în Vâlcea * Simpaticul