Jojo a avut de tras imediat ce a venit din vacanță. „Mă doare spatele de mor”

ARTmania, premiat la European Festival Awards. Ce distincție a primit celebrul festival rock


Jojo a avut parte de o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață, actorul paul Ipate. Cei doi s-au relaxat în Thailanda. Jojo și paul Ipate au revenit în România miercuri seară. Nici bine nu a ajuns acasă că Jojo a a avut de mucă.

Actrița a mărturisit că s-a apucat de diverse treburi gospodărești imediat ce a revenit în țară.„Hai să punem vacanța asta pe repeat Paul Ipate! Ne-am întors aseară târziu și azi am despachetat, spălat, călcat toată ziua plus gătit și făcut curat în casă?.

După atâta vacanță mă doare spatele de mor!?Abia o aștept pe următoarea. Hai că nu e chiar așa de frig acasă!?‍♀️ #catalinagoestothailand #thailandtravel #thailand #phuket”, a scris Jojo pe o rețea de socializare.

Mesajul artistei este însoțit de numeroase fotografii din vacanță, imagini în care apare la plajă, în costum de baie.Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

 

Sursa

Citeste si  ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are…” * Simpaticul