Roxana Ciuhulescu a plecat în Dubai la 3 luni după nuntă. Copiii i-a lăsat acasă

Lună de miere cu întârziere: Roxana Ciuhulescu a plecat în Dubai la 3 luni după nuntă. Copiii i-a lăsat acasă

„După nuntă, am plecat în vacanță și cu copiii. Acum ne-am făcut timp și numai pentru noi doi. Cei mici au rămas acasă, cu bunicile și cu bona. Avem o întreagă armată care se ocupă de ei”, ne-a mărturisit Roxana, care se află în Dubai cu cel de-al doilea soț al ei, Silviu Bulugioiu.

 

Fosta vedetă de televiziune și partenerul ei de viață au fost întâmpinați, la hotelul unde s-au cazat, cu o mulțime de surprize. Au găsit patul matrimonial decorat cu inimioare, apoi au descoperit inimioare chiar și în farfurii! În această atmosferă romantică se vor relaxa și iubi până săptămâna viitoare, când vor lăsa în urmă însoritul Dubai. Și vor reveni la iarna românească.

Până atunci, ca să-și ostoiască dorul de copii, de care n-au fost despărțiți atât de mult până acum, „înroșesc” telefoanele.

„Vorbesc cu Ana seara, pentru că este la școală până la ora 17.00. E prima oară când am plecat fără ei și deja îmi e tare dor de ei”, ne-a mărturisit Roxana.

Ana Cleopatra are 10 ani, iar frățiorul ei, Cezar Ioan, 6 luni.

Vrea să-și facă băiatul pilot de elicopter

Roxana, singura femeie din showbizul românesc care are permis de șofer la toate categoriile, care a condus inclusiv un metrou și care știe să piloteze elicoptere și avioane, vrea ca fiul ei să-i calce pe urme!

„Mai întâi îl învăț să conducă, apoi să piloteze un elicopter”, ne-a mărturisit vedeta, completând că are de gând să-l obișnuiască pe micul Cezar cu volanul la fel cum a obișnuit-o bunicul pe ea: ținând-o în poală pe scaunul șoferului.

CITEȘTE ȘI:

Citeste si  Slăbeşte un kilogram pe zi. Secretul pe care trebuie să-l ştii

Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela

Sursa