Fuego, shopping cu evlavie, în Țara Sfântă. S-a întors cu zeci de icoane

Shopping cu evlavie, în Țara Sfântă. Fuego s-a întors cu zeci de icoane, cruci sfințite și candele din Israel
Zilele trecute, solistul s-a întors din Țara Sfântă încărcat de bagaje. În trollerele sale nu erau însă creații de designer, ci zeci de iconițe sfințite, sticluțe cu apă sfințită, mătănii, pământ sfânt ori candele, toate luate de la bisericile pe la care s-a perindat cântărețul în Israel.

„Am fost la Eilat, în țara unde am fost pelerin de multe ori în locuri sfinte și unde s-au întâmplat multe minuni. E un loc ce-mi face bine și, prin lucrurile pe care le aduc prietenilor mei, vreau ca și aceștia să simtă acel bine pe care-l simt mereu când sunt pe urmele lui Iisus”, ne-a declarat, evlavios, solistul.

Fuego a fost acolo la Festivalul Romaniada, alături de alți artiști de la noi. „Le-am cântat vorbitorilor de limba română, a fost un prilej de regăsire spirituală. Iar periplul acesta m-a remontat. Israelienii păstrează minunat tradiția creștină, sunt de admirat pentru ceea ce au reușit să facă într-un deșert arid și pentru felul în care păstrează și promovează locurile sfinte„, ni s-a mai destăinuit interpretul.

Fuego nu e legat de credința ortodoxă doar prin taina botezului. Dorința copilăriei sale a fost să se facă preot și, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, vocea lui s-a făcut auzită în biserici în multe rânduri. Paul Surugiu a susținut concerte de colinde în multe din marile catedrale ale țării.


Citește și:

Raluka a vorbit despre cel mai mare compex fizic al ei. Artista nu se poate opera

SursaCiteste si  Paleologu: După președintele jucător și președintele spectator, e nevoie de un președinte învățător - Politic