Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu iubita Ioana

Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu iubita Ioana. “Simt că este ultima parteneră din viața mea”


„Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a dezvăluit Ilie Năstase la Agenția Vip.

Legat de inelul dăruit iubitei, fostul tenismen a mărturisit la „Agenţia Vip” că totul a fost doar o invenţie a unui bărbat. „Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat.”, a continuat celebrul tenismen.Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte Sfăt.

Citește și

Tolo: Tusk, Duckadam și cei care n-au cedat! Lecția de democrație a unei zile de mai 1986, când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni

Sursa

Citeste si  Un antrenor de karate din Craiova a strâns peste 350 de medalii