Designerul Andreea Dogaru i-a tăiat moțul fiului ei

Designerul Andreea Dogaru i-a tăiat moțul fiului ei. Ce a ales micuțul de pe tăviță

Andreea Dogaru a dat o petrecere în weekend, când nașii de botez ai fiului ei, Frederique Bogdan au venit să-i taie moțul micuțului. Evenimentul a avut loc acasă la Andreea, într-o atmosferă intimă. Cu toate că la ei în zonă, în Oltenia, o tradiție mai veche îți permite să tai moțul copilului până la vârsta de 3 ani, designerul a ținut ca acest eveniment din viața băiețelului ei să aibă loc atunci când el a împlinit un an.

‘Am vrut în mod special să-i tăiem moțul lui Frederique la un an și nu mai târziu. El a fost foarte cuminte, mai ales că toată lumea i-a intrat făcut pe plac. Cum era de așteptat, a fost centrul atenției petrecerii. Frederique a luat din tăviță mai întâi cardul, apoi aurul și pixul’, a povestit designerul Andreea Dogaru. Băiețelul ei a avut un tort colorat cu mai multe figurine din desene animate, realizate din marțipan.

Citește și

Scrisoare emoționantă a fratelui lui Patrick Ekeng: „Pentru că era negru, nu era o ființă umană, la fel ca acel asistent medical? Stop rasismului!”

 

SursaCiteste si  Digi 24: VIDEO Ronan Keating, la Cerbul de Aur 2019: Nu mi-a fost atât de frică în viața mea, dar aveți o țară foarte frumoasă - Esential