Bogdan de la “Insula Iubirii” a reacționat după ce Hannelore a confirmat divorțul

Bogdan de la “Insula Iubirii” a reacționat după ce Hannelore a confirmat divorțul. Ce i-a transmis fostei soții

După ce toată lumea m-a întrebat, am hotărât să confirm și eu, că este adevărat, eu și Hanne nu mai formăm un cuplu de ceva vreme. Cred că a fost o decizie de comun acord . Îi doresc numai bine, să fie fericită și să își îndeplinească tot ce își propune’ , a transmis Bogdan într-un filmuleț postat pe Instagram.

„Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimenteaza pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem. Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lânga care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor (…)” este o parte din mesajul transmis de Hanne pe Facebook.

Citeste si  Live Stream Online FCSB - Vitoria Guimaraes Live Video - play-off Europa League

Citește și

Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni e tot în comă. Tatăl micuței Larisa transmite un mesaj sfâșietor, la două luni de la accident

 

Sursa