Anda Adam se alătură juraților “Bravo, ai stil!”

Anda Adam se alătură juraților “Bravo, ai stil!”

În cele patru ediții, artista va avea drepturi depline de jurat și va acorda puncte, în funcție de cât de bine vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din România, lănsând de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri în topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din tara. De saptamana viitoare, in cele patru zile in care se va afla la masa juratilor de la Bravo, ai stil!’, fanii emisiunii o pot urmări pe frumoasa vedeta și în această postura, aceea de a comenta și juriza vestimentațiile concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania.

Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat la ; îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii‘, spune Anda Adam despre cea mai nouă experiență a ei, cea în calitatea de jurat al emisiunii.

Citește și

Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

 

 

SursaCiteste si  Mario Iorgulescu, transportat în mare secret, la o clinică din