Românul care şi-a ucis iubita însărcinată în 7 luni, cu o foarfecă, şi-a aflat sentinţa.

Românul care şi-a ucis iubita însărcinată în 7 luni, cu o foarfecă, şi-a aflat sentinţa.


Ioan Câmpeanu, românul de 44 de ani, din Marea Britanie, care şi-a ucis iubita cu o foarfecă, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă.

Andra Hiliţanu, tânăra mămică din Londra însărcinată în 7 luni, a fost ucisă cu sânge rece de Ioan Câmpeanu tocmai pentru că era însărcinată, iar bărbatul nu îşi mai dorea alţi copii. El şi-a înjunghiat mortal iubita lovind-o de mai multe ori în gât cu o foarfecă. 

Tânără mămică, ucisă de iubitul care nu îşi mai dorea copii

Declaraţiile făcute în timpul procesului i-au îngrozit pe judecătorii britanici.În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, poliţiştii care au ajuns în apartamentul din Brent, nord-vestul Londrei, au găsit-o pe Andra în baie, într-o baltă de sânge.Fata fusese înjunghiată de 40 de ori.După oribila crimă, românul a sunat la poliţie şi a anunţat că şi-a ucis iubita cu o foarfecă.

Poliţiştii audiaţi în instanţă au declarat că au fost uimiţi de calmul cu care au fost întâmpinaţi de criminal. Când l-au întrebat de ce a ucis-o pe fată, Ioan Câmpeanu le-a spus că era drogat.

“Sunt drogat. Aşa s-au aliniat planetele. Asta au vrut oamenii…doar unul dintre noi trebuie să trăiască”, le-ar fi spus românul poliţiştilor.

Ioan Câmpeanu, condamnat la închisoare pe viaţă

Românul obşnuia să-şi supună soţia destul de frecvent la mai multe abuzuri fizice, însă tânăra îndura cu umilinţă bătaia soţului, cu speranţa că după venirea copilului el se va schimba. Românul a fost condamnat pe viaţă de judecătorii britanici.“A fost un atac brutal în care nu i-a arătat nicio milă. Teroarea și agonia pe care trebuie să le fi suferit sunt îngrozitoare”, a declarat judecătorul Jacobs.

Ioan Câmpeanu poate cere eliberarea condiţionată după minim 26 de ani petrecuţi în spatele gratiilor.

Sursa