Lauren Sanchez i-a trimis unei prietene poze cu organele genitale ale lui Bezos

Amănunte picante despre relația extraconjugală a lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez s-a lăudat unor prieteni cu poze și SMS-uri deocheate de la șeful Amazon


Sanchez a trimis unei prietene imaginile cu zona genitală a lui Bezos, pe care miliardarul i le-a dat, iar aceasta din urmă le-a oferit publicației National Enquirer.

Printre SMS-urile pe care Bezos i le-a trimis prezentatoarei tv au fost și unele în care îi spune că o iubește și îi face mai multe promisiuni intime și indecente.

Peste opt luni, Sanchez și Bezos s-au întâlnit în secret în locuințele lor, în avionul privat al miliardarului și în hoteluri de lux.După ce a intrat în posesia imaginilor și a SMS-urilor, Enquirer a lansat o urmărire a celor doi și timp de mai multe luni i-au surprins în timp ce s-au întâlnit și au călătorit împreună cu avionul șefului Amazon.

Enquirer susține Bezos a anunțat divorțul de soția sa MacKenzie, deoarece știa că săptămâna aceasta va fi publicat articolul despre aventura lui cu Sanchez.

Între timp, o sursă care a văzut mesajele text mai deochiate – pe care tabloidul nu le-a publicat și care cuprind imagini explicite –  spune că Bezos se poate lăuda și cu altceva, nu doar cu contul său uriaș din bancă. „E uriaș”, spuse sursa citată de Page Six.Un membru al echipei Enquirer care a lucrat la investigație spune că operațiunea care a durat patru luni a fost numită „Project Alexa”, după asistentul digital al lui Amazon și a fost extrem de secretă. „Doar patru editori știau despre Proiectul Alexa”, a spus acesta.

„Le-am urmat fiecare mișcare. Ei nu aveau nici o idee – ceea ce este destul de ironic dat fiind faptul că [Bezos] a fost însoțit tot timpul de bodyguarzi”, a spus jurnalistul Enquirer.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la circa 136,8 miliarde de dolari (potrivit Forbes), divorțează de MacKenzie Bezos, cea care i-a fost soție timp de 25 de ani și alături de care are patru copii. Jeff (54 de ani) și MacKenzie (49 de ani) au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că divorțează.


Citește și: Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare
 

Sursa