Mihai Trăistariu este îngrozit de moarte. Ce vrea să facă artistul

Mihai Trăistariu este îngrozit de moarte. Ce vrea să facă artistul, chiar dacă asta îl costă zeci de mii de euro


Mihai a mărturisit că are o singură dorință, pe care speră să o realizeze, chiar dacă asta îl costă o avere. „Să se adeverească faptul că, la un moment dat, moartea va fi învinsă de omenire și că vom trăi veșnic. Sunt obsedat de asta. Și vreau să mă criogenez. Costă 70.000 de euro. Sunt îngrozit de moarte. Visul meu e să mă criogenez și să mă trezesc peste 1.000 de ani’, a spus Mihai Trăistariu, potrivit femeia.ro.

Mihai Trăistariu s-a înscris din nou la Eurovision. Artistul speră să aibă succes și alegerile juriului să nu fie „pe prietenii”. „Da, m-am înscris, dar rezultatele încă nu s-au dat. Într-adevăr, am aşa în mintea mea cumva că juriile româneşti nu mă mai vor acolo, că vor să-i mai lase şi pe cei tineri, e posibil şi asta. Publicul poate se gândeşte că am mai fost o dată şi „ce să caut a doua oară?’, şi asta poate fi’, a spus Mihai Trăistariu la sfârșitul anului trecut.Citește și

Are bani de dat, are datorii la stat! Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic, într-un document al ANAF Argeș

Sursa

Citeste si  Ada Condeescu Va Merge Pentru A șasea Oară La Festivalul Internațional De Film De La Sarajevo, Cu Rolul Din Filmul „Heidi”