Florin Dumitrescu, și Cătălin Scărlătescu ies la atac

Florin Dumitrescu, și Cătălin Scărlătescu ies la atac. “Doamne ferește!”

Doar trei confruntări îi mai despart de semifinale pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, și pe concurenții din echipele lor. Fapt ce-i va determina pe chefi să scoată în joc amuletele pe care fiecare dintre ei le poate folosi ca să-și încurce sau să-și încetinească adversarul. Cred că este cazul să luăm și noi o probă‘, e de părere Cătălin Scărlătescu, ținând cont de faptul că până acum echipa sa nu a câștigat nici un battle. Dacă echipa galbenă condusă de el va reuși de această dată să iasă învingătoare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00.

Ediția din această seară va fi una plină de strălucire, în care se va găti ceva special. Tema aleasă va fi Tortul festiv, fiecare dintre cele trei echipe, roșie, galbenă și albastră, urmând să realizeze, pe parcursul a două ore, un tort spectaculos, sub directa îndrumare a chefilor lor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Cele trei torturi din această ediție vor fi degustate de doamne foarte drăguțe și pricepute, de profesie croitorese. Ne-a dat cu târnăcopul în cap. Nu știu colegii mei cum sunt, dar eu la tort mă panichez‘, spune Chef Scărlătescu. Doamne ferește! Păi cine știe să facă torturi? Tata mare… De aia m-am făcut bucătar, ca să nu fac torturi‘, adaugă chef Bontea.

Noi trei, cu echipele pe care le avem, care nu sunt în stare să facă cupcakes-uri, să facem torturi?‘, este reacția lui chef Dumitrescu. Cum miza este mare, cei trei chefi vor ieși la atac cu amuletele pe care le deține fiecare și pe care le pot folosi pentru a-și pune în dificultate adversarul. Care sunt amuletele la care vor apela cei trei chefi în războiul culinar din această seară și cum va complica folosirea lor lupta de la bancul de lucru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.00, la Chefi la cuțite’.

Citește și

Citeste si  ULTIMA ORĂ Gabi Balint, dus de urgență la spital. Fostul internațional a fost operat în urma unui infarct

„Forever young”. Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani, dar are forma fizică de pe vremea când era golgheterul campionatului

 

Sursa