Femeie în comă de 10 ani a născut un băieţel, într-un spital din Arizona. Poliţia a deschis o anchetă

Femeie în comă de 10 ani a născut un băieţel, într-un spital din Arizona. Poliţia a deschis o anchetă


O femeie aflată în comă în statul american Arizona a devenit mamă. Evenimentul bizar a atras însă atenția poliției, care tratează cazul ca pe o agresiune sexuală.

Femeia este în stare vegetativă de mai bine de 10 ani, în spitalul Hacienda Healthcare, din Phoenix, Arizona.

”Nimeni nu a știut”

Washington Post spune că nimeni nu a observat că este însărcinată, până în momentul în care au început contracțiile, pe 29 decembrie anul trecut.”Din ce am înțeles, femeia ofta. Și nimeni nu înțelegea ce nu e în regulă cu ea…. Absolut nimeni din membrii personalului medical n-a știut că e însărcinată până a născut”, a dezvăluit un angajat al spitalului, sub protecția anonimatului.

Anchetă pentru agresiune sexuală
Surprinși, doctorii au alertat poliția statului Arizona, temându-se că unul dintre angajați a agresat-o sexual pe pacientă.

“Acest caz face obiectul unei anchete a poliţiei din Phoenix”, a declarat sergentul Tommy Thompson.
Potrivit televiziunii locale din Arizona, KGUN 9, bebelușul născut de femeia în comă este sănătos. Ziarul local Arizona Central spune că femeia a intrat în comă acum mai bine de 10 ani, când a fost la un pas de înec. În schimb, postul tv KGUN9, afiliat CNN, susține că accidentul ar fi avut în urmă cu 14 ani.
O asociaţie locală care militează împotriva violenţei sexuale şi domestice în Arizona, a făcut un apel la poliţie să preleveze ADN de la angajaţii clinicii pentru ca tatăl copilului să fie identificat. Deocamdată, poliția nu are un suspect.
În urma incidentului, spitalul a decis ca angajații bărbați să fie însoțiți de personal feminin atunci când intră în rezerva unei femei. 

Sursa

Citeste si  ”Decizia nu poate decât să mă bucure, dar bucuria mea este parțială”