Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria din telenovela „Carita de angel”. Cum arată azi Daniela Aedo

Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria din telenovela "Carita de angel". Cum arată azi Daniela Aedo


Daniela Aedo s-a făcut cunoscută în toată lumea grație rolul din telenovela „Carita de Angel”, difuzată și în România sub numele „Îngerașul”.

La vremea când a filmat pentru telenovela respectivă, Daniela Aedo avea doar cățiva anișori. Era o micuță adorabilă, care a cucerit pe toată lumea cu zâmbetuul ei, cu frumusețea și cu drăgălășenia. Astăzi are 23 de ani și s-a transformat într-o trânără seducătoare. Are același zâmbet cuceritor și se bucură de admirația fanilor, care o urmăresc cu mare atenție pe rețelele de socializare.Daniela Aedo s-a născut în Mexico pe 12 februarie 1995. Mai are un frate cu 3 ani mai mic decât ea, pe nume Mariano.  Pe lângă rolul lui Dulce Maria în telenovela „Carita de Angel”, produsă de Televisa în anul 2000, ea a interpretat și rolul lui Marisol în telenovela „Vivan los ninos”. Ambele telenovele au avut succes atât în Mexic, cât și în alte tari, precum România. Daniela Aedo a avut și o aparitie în două episoade ale telenovelei de succes „Rebelde”, în 2004. Pe lânga filmările de la „Carita de Angel”, Daniela a inregistrat și un CD „Carita de Angel”.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Sursa

Citeste si  Anamaria Prodan se laudă cu silueta ei. "Să nu vă aud că nu se poate"