Românul împușcat mortal în Sicilia de un italian, victima unui scandal sentimental

Românul împușcat mortal în Sicilia de un italian, victima unui scandal sentimental
Italianul care a ucis un român, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, și-a recunoscut fapta. Motivul crimei a fost o dragoste interzisă – un scandal sentimental, care a degenerat într-un conflict violent. Românul a fost împușcat mortal de italianul furios.

Potrivit poliției din Sicilia, totul a pornit de la relația de dragoste a asasinului lui Iulian Florin Aenăchioaie, un român de 44 de ani.

Crimă de la o dragoste interzisă

Vincenzo Vindigni, un italian de 29 de ani, avea o relație cu o tânără din România, care era chiar cumnata lui Iulian Aenăchioaie.

Familia româncei nu a fost însă de acord cu iubirea celor doi și a încercat să îi despartă. De aici au pornit conflicte în serie cu italianul. Așa s-a întâmplat și în seara crimei, pe 26 decembrie, când între rudele tinerei și Vicenzo Vindigni a izbucnit o noua ceartă.

Ucis în a doua zi de Crăciun

Scandalul s-a încheiat de această dată sângeros. Italianul l-a împușcat mortal pe cumnatul iubitei sale. Un prieten al lui Iulian Aenăchioaie a fost, de asemenea, împușcat de Vicenzo Vindigni și a fost rănit grav.

După crimă, italianul s-a predat poliției, iar un judecător a decis ca el să rămână după gratii. În arest preventiv. Conform ziarului sicilian La Spia, luni va fi efectuată autopsia victimei.

SursaCiteste si  Medicii care au tratat victimele accidentului atomic din Rusia se tem