Cristina Nedelcu, mesaj trist de Crăciun: ”Din păcate, tata nu mai este printre noi, însă amintirea lui este vie în inima mea!” | Monden, Vedete de la noi

Cristina Nedelcu, mesaj trist de Crăciun: ”Din păcate, tata nu mai este printre noi, însă amintirea lui este vie în inima mea!”
„Anul trecut in formula completa. O amintire draga sufletului meu, o tin aproape de inima mea si o impartasesc cu voi. Asa vreau sa imi aduc aminte de Sarbatori, impreuna cu cele mai iubite persoane din viata mea. Din pacate, Tata nu mai este printre noi, insa amintirea lui este vie in inima mea. Ne lipsesti foarte mult, Tata. Va doresc sarbatori frumoase,sa tineti familia aproape de voi, sa fiti sanatosi pentru ca asta este cel mai important si sa va bucurati de orice clipa petrecuta impreuna”, a scris Cristina Nedelcu.

Fosta gimnastă a dezvăluit, după eliminarea de la Exatlon, că tatăl ei a decedat, când a explicat de ce purta doliu la revenirea în țară.

„Tatăl meu a murit în urmă cu patru luni, chiar înainte de a pleca la Exatlon! A fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea şi cea mai grea! Îl port în sufletul meu şi îi respect memoria”, a spus atunci Cristina.

SursaCiteste si  Salvini, omul-forte din Italia, autorizează debarcarea a 27 de ”presupuşi” minori neînsoţiţi de pe nava umanitară Open Arms pe Insula Lampedusa