O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun

O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun
O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun, în Nottinghamshire, Marea Britanie.

Justine Collison, 33 de ani, și fiica ei, Izzy, de opt ani, au murit arse în incendiul care le-a cuprins casa, sâmbătă dimineață, în localitatea Collingham, Nottinghamshire.

Fiul lui Justine, Harvey, transportat în stare gravă la spital a murit și el din cauza rănilor suferite.Singurul care a scăpat este soțul lui Justine, Gavin, 34 de ani, care este internat în spital cu răni grave.

Tragedia a devastat întreaga comunitate

Tragedia a șocat întreaga comunitate, oamenii aducând un omagiu, pe rețelele de socializare, “frumoase familii”.

“Frumoasa mea prietenă și cei doi copii frumoși ai ei au pierit într-un mod atât de cumplit. Gav se luptă pentru viața sa. Vă iubesc atât de mult ustine, Izzy și Harvey”, a scris pe Facebook o prietenă îndurerată.

“Încă nu-mi vine să cred că este adevărat! Nu pot să-mi iau gândul de la vestea cumplită privind moartea lui Justine Collison și a copiilor ei. Nu poți știi niciodată când vei respira ultima dată. Justine și-a trăit viața într-un mod frumos, însă a fost mult prea scurtă. Sunt devastată pentru toată familia. Această mamă și-a prețuit copiii nespus de mult “, este mesajul emoționant al unui alt prieten.

SursaCiteste si  Horoscop Mihai Voropchievici pentru final de an. Din septembrie, multe zodii vor avea parte de schimbări majore