O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun

O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun


O tânără mamă și copiii ei au murit arși într-un incendiu care le-a distrus casa în prag de Crăciun, în Nottinghamshire, Marea Britanie.

Justine Collison, 33 de ani, și fiica ei, Izzy, de opt ani, au murit arse în incendiul care le-a cuprins casa, sâmbătă dimineață, în localitatea Collingham, Nottinghamshire.

Fiul lui Justine, Harvey, transportat în stare gravă la spital a murit și el din cauza rănilor suferite.Singurul care a scăpat este soțul lui Justine, Gavin, 34 de ani, care este internat în spital cu răni grave.Tragedia a devastat întreaga comunitate

Tragedia a șocat întreaga comunitate, oamenii aducând un omagiu, pe rețelele de socializare, “frumoase familii”.

“Frumoasa mea prietenă și cei doi copii frumoși ai ei au pierit într-un mod atât de cumplit. Gav se luptă pentru viața sa. Vă iubesc atât de mult ustine, Izzy și Harvey”, a scris pe Facebook o prietenă îndurerată.

“Încă nu-mi vine să cred că este adevărat! Nu pot să-mi iau gândul de la vestea cumplită privind moartea lui Justine Collison și a copiilor ei. Nu poți știi niciodată când vei respira ultima dată. Justine și-a trăit viața într-un mod frumos, însă a fost mult prea scurtă. Sunt devastată pentru toată familia. Această mamă și-a prețuit copiii nespus de mult “, este mesajul emoționant al unui alt prieten.

Sursa

Citeste si  Ce reușită pentru fiica Narcisei Suciu! Vedeta a fost lăudată pentru talentul Dariei