Erau o familie fericită, până când fetiţa adoptată învaţă limba engleză şi le mărturiseşte adevărul tulburător » Simpaticul

Erau o familie fericită, până când fetiţa adoptată învaţă limba engleză şi le mărturiseşte adevărul tulburător » Simpaticul


Dorind să adopte un copil din Uganda, soţii Davis au apelat la

„European Adoption Consultants”, o agenţie de adopţie din Ohio.

Acolo au aflat pe scurt povestea unei fetiţe de numai cinci ani, al cărui tată murise,iar mama o neglija, fiind mult prea săracă pentru a-i putea oferi o porţie de hrană.

Nu a durat însă mult până când aceşti oameni bine intenţionaţi au aflat că de fapt totul era o mare minciună.

În anul 2015, Jessica şi Adam Davis au finalizat procedurile de adopţie, iar Mata le-a fost încredinţată.

După numai şase luni, micuţa şi-a perfecţionat limba engleză şi le-a dezvăluit părinţilor săi un adevăr cutremurător.Ea le-a mărturisit că mama ei era de fapt o persoană foarte iubitoare, care o îngrijea şi care în fiecare zi o ducea la şcoală.

După ce au luat legătura cu Keren Riley, fondatoarea asociaţiei „Reunite Uganda”,

soţii Davis au găsit-o pe mama naturală a lui Mata, iar spusele micuţei s-au confirmat.

Femeia fusese minţită de traficanţi locali de carne vie că fetiţa sa va merge la o familie dinAmerica doar pentru a fi educată, aceasta urmând să se întoarcă din nou la ea la finalul studiilor.

Cazul acestei fetiţe nu este singular, iar ancheta CNN a scos la iveală detalii tulburătoare.

Familiilor americane li se cereau sume de 50.000 de dolari pentru a adopta un copil din Uganda, povestea expusă fiind de fiecare dată aceeaşi.

În timp ce aceştia credeau că fac un lucru bun, adoptând copii aflaţi în nevoie, adevăraţiipărinţi erau lipsiţi fără voia lor de cele mai de preţ comori.

Citeste si  ”Nu vrem să demonstrăm nimic”

În urma dezvăluirilor televizate, FBI a declanşat o amplă anchetă pentru ca toţi cei implicaţi în acest delict grav să fie traşi la răspundere.

Sursa