Român moare la Montichiari, într-un impact frontal, la câţiva metri de casă

Român moare la Montichiari, într-un impact frontal, la câţiva metri de casă
Vasile Năstasă, un tânăr de 39 de ani, a murit la Montichiari într-un impact frontal cu o altă mașină.

Rămas între fiarele contorsionate ale mașinii, Vasile a fost scos de pompierii italieni, dar nu a răspuns la manevrele de resuscitare.   Italienii încearcă să înțeleagă cum a intrat românul pe contrasens și au dispus în acest sens chiar și o autopsie.

Vasile Năstasă era muncitor în construcții, a lucrat în șantierele din întreaga provincie, împreună cu familia sa, scrie presa din Italia.El era încă rezident în România, dar de ceva timp locuia în Montichiari, domiciliat la casa surorii sale, informează bresciatoday.it

Nimeni nu știe de ce, dar dintr-o dată și-a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, o Lancia Y, în timp ce se îndrepta spre casa surorii sale, mai având doar câteva sute de metri de parcurs.

Poliția rutieră investighează dinamica accidentului, iar ipoteza poleiului pe asfalt nu este exclusă.

Năstasă a intrat pe banda opusă și a lovit în plin un Opel Mokka, condus de un brescian de 70 de ani. Un impact puternic, din care tânărul român nu a avut scăpare. Celălalt șofer, de 70 de ani, a rămas și el blocat între fiarele mașinii dar a fost scos în viață

Polițiștii vor acum să vadă clar ce s-a întâmplat cu Vasile și au demarat autopsia. Numai după efectuarea autopsiei va fi posibilă repatrierea corpului lui Vasile Năstasă.

SursaCiteste si  Dietă cu ou. Scapă de kilograme într-o săptămână