Kaufland caută români pe care aă-I angajeze in germania, pe salarii care pornesc de la 1.865 Euro » Simpaticul

Kaufland caută români pe care aă-I angajeze in germania, pe salarii care pornesc de la 1.865 Euro » Simpaticul
Kaufland România caută români care să lucreze în Germania, pe salarii care pornesc de la 1.865 de euro brut lunar. Potrivit unui anunț postat pe un site de joburi, angajații vor lucra la preluarea și ambalarea alimentelor și vor învăța să utilizeze mașinile de marcare, tăiere și ambalare ​în cadrul fabricilor din Möckmühl, Heilbronn și Heilbad Heiligenstadt din Germania.

Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, să înțeleagă normele de calitate, igienă și de curățenie, să fie amabili, flexibili și să aibă capacitatea de a lucra în echipă. De asemenea, cei interesați trebuie să fie dispuși să învețe limba germană, pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor. Experiența profesională în procesarea cărnii reprezintă un avantaj.

Angajatorul va plăti un salariu lunar care pornește de la 1.865 euro brut, în funcție de postul ocupat și asigură o locuință cu taxe minime și susținere pentru rezolvarea problemelor administrative, precum și asistența permanentă a unei persoane de contact vorbitoare de limba română, la fața locului. Totodată, angajații au posibilitatea unei perioade de repaus de până la 3 luni. Kaufland precizează că vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor menționate mai sus.

Bonus: Scrisoarea unei românce face ravagii pe internet: „Dragă soacră, nu te mai forţa să-mi educi copiii, pentru că n-ai făcut o treaba bună nici cu al tău fecior!” Continuarea e geniala!

Scrisoarea unei românce a devenit virală în mediul virtual. Expeditoarea este o bloggeriță, iar destinatara… propria soacră. Tânăra a „pus-o la punct” pe mama soțului ei, mai ales că femeia pare să se fi băgat în intimitatea familiei ei. „Dragă soacră, aş avea următoarele lucruri să-ţi spun: Nu te mai forţa să-mi educi copiii, pentru că să ştii n-ai făcut o treaba bună nici cu al tău fecior. După 10 ani încă mai strâng în urmă lui şosetele şi chiloţii…. greu se mai schimbă un om după ce tu, că mama, nu l-ai învăţat să facă nimic de copil.

Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunţate, pentru că dată viitoare nu-ţi mai deschid uşa. Ştiu că te roade curiozitatea că să afli ce fac eu toată ziua acasă, dar totuşi…. renunţă! Nu mai încerca să-mi manipulezi bărbatul, n-ai nicio şansă… dacă încă nu ştiai află că: bărbaţii de neveste ascultă nu de mame! Nu-mi mai îndopa copiii cu mâncare că nu sunt nici căţei nici pisici. Dacă n-ai ce face ocupă-te mai bine de câinii din faţă blocului…. dac-or mai fi.

Citeste si  noua strategie a Franței de a deveni un jucător în estul Europei

Nu mai cumpăra haine nepoţilor, pentru că gusturile noastre nu coincid, mai bine mi-ai da mie banii sau poate mergem împreună să le cumpărăm ceva drăguţ. Nu le mai cumpăra dulciuri, acadele, sucuri pentru că ne chinuim să renunţăm la zahăr.” Continuarea este scrisă în același stil. În stil pamfletar, nora își ironizează soacra și nu pare a lăsa garda jos.

„Te rog, când mai ieşi afară cu nepoţii tăi nu-i mai îmbracă gros şi nu le îndesă căciuli pe cap, vreau să fac oameni sănătoşi din ei nu plante care la prima adiere de vânt se clatină. Nu-mi mai pune copilul să recite poezii în faţă prietenelor tale că să te dai mare…. nu este clovnul familei. Nu mai încerca să-mi reamenajezi casă, la fel, gusturile noastre nu coincid.

Renunţă să ne mai faci să ne simţim vinovaţi de nefericirea ta! Fericirea ta nu este responsabilitatea noastră! Nu mai cere nepoţilor să păstreze secrete faţă de noi, pentru că nu aşa intenţionăm să ne educăm copiii, sinceritatea şi adevărul sunt valorile pe care vrem să le transmitem, nu minciună şi meschinăria. Nu-mi mai numără paharele de vin pe care le beau! Nu mai da sfaturi atunci când nimeni nu-ţi cere!

Nu ne mai sună după 10 noaptea că să ne spui că nu ţi-a venit pisica acasă. Nu te mai victimiza, mai ales în prezenţa copiilor, că să capeţi atenţie! Chiar dacă nu mă agreezi pe mine, mama nepoţilor tăi, nu mă vorbi de rău în prezenţa lor! Lumea nu începe şi nici nu se sfârşeşte cu tine! Pfffff….” Fără vreo încheiere clasică, de tipul „cu drag” sau „la revedere”, nora și-a încheiat epistola, distribuită de mii de internauți în mediul virtual.

Citeste si  PNL, USR, PMP și Pro România au depus la Camera Deputaţilor solicitarea de convocare a unei sesiuni extraordinare/ Amnistia, graţierea şi alte instrumente aflate la dispoziţia corupţilor din PSD trebuie anulate

Sursa