Fetiţă de 13 ani se sinucide înainte de Crăciun din cauza depresiei. Familia trage un semnal de alarmă

Fetiţă de 13 ani se sinucide înainte de Crăciun din cauza depresiei. Familia trage un semnal de alarmă


O fetiță de 13 ani din Marea Britanie s-a sinucis cu câteva săptâmâni înainte de Crăciun, lăsând în urmă o familie îndurerată care trage un semnal de alarmă.

Faith Hindle, elevă la colegiul Irlam and Cadishead Sports, a fost găsită fără viață, sâmbătă, în locuința ei din Cadishead, Greater Manchester.

Faith avea mulţi oameni în jurul ei, dar se simţea singură

Tatăl fetei, Lee Hindle, spune că adolescenta se lupta cu stări depresive și trage un semnal de alarmă pentru toți cei care se confruntă cu astfel de probleme, pentru a cere ajutorul.“Nu ne vine să credem că nu mai e. Cu o zi înainte a râs cu noi și s-a distrat, iar a doua zi nu mai era. Știu că este greu pentru ei (n.r. – tinerii care se confruntă cu probleme). Faith avea în jurul ei o mulțime de oameni, însă ea tot se simțea singură”, a declarat Lee Hindle, citat de Daily Mail.

Faith lasă în urmă o familie devastată, mama Charlene și doi frați, Cameron și Macauley.

“Nu putem înțelege. Mă aștept să o văd, să o sărut. Va fi un Crăciun greu pentru noi. În mod normal, am fi mers la cumpărături pentru Crăciun și i-aș fi luat ce și-ar fi dorit. Nimeni nu se aștepta să plănuiască o înmormântare pentru o fetiță de 13 ani înainte de Crăciun”, a mai spus tatăl îndurerat.

Sursa

Citeste si  O tânără din Vaslui a ajuns la spital după ce a fost mușcată de câinele din curte