Principalul suspect în crima odioasă din Istria, săltat de poliţişti. Criminalul şi-a atacat victima cu toporul, apoi i-a dat foc

Principalul suspect în crima odioasă din Istria, săltat de poliţişti. Criminalul şi-a atacat victima cu toporul, apoi i-a dat foc
Principalul suspect în crima odioasă din Istria este un bărbat de 62 de ani, care a fost săltat de poliţişti. Criminalul şi-ar fi atacat victima înainte de a-i da foc. Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a se stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Anchetatorii au stabilit că victimaa fost ucisă şi apoi incendiată, principalul suspect fiind un bărbat de 62 de ani.

Piciorul victimei fusese găsit carbonizat în localitatea Istria, anchetatorii reuşind să găsească apoi şi trupul victimei.

În urma cercetărilor au stabilit că, la sfârşitul săptămânii trecute, între bărbatul mort, în vârstă de 49, şi agresorul său, de 62 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

La un moment dat, bărbatul de 62 de ani ar fi luat un topor cu care l-a ucis pe celălalt. Iniţial, el a dat foc cadavrului, iar apoi l-a îngropat în curtea casei.

Totuşi, trupul neînsufleţit a fost găsit de nişte câini, iar aceştia ar fi rupt o bucată de picior, găsită de un localnic care a anunţat poliţia.

SursaCiteste si  A fost lansată melodia lui Jador cu Mocanu! Mireasa e pe locul 1 -