Poliţist bătut cu parul în timpul unui adevărat război între interlopii din Calafat

Poliţist bătut cu parul în timpul unui adevărat război între interlopii din Calafat
Un poliţist a fost bătut cu parul în timpul unui adevărat război între interlopii din Calafat. Totul s-a întâmplat în timpul unei reglări de conturi de duminică, atunci când zeci de interlopi s-au bătut pe stradă.

Scandalul de amploare a început de la doi tineri care s-au certat şi apoi şi-au dat întâlnire pe stradă pentru a-şi regla conturile. Fiecare dintre ei a venit însoţit de zeci de membri ai familiei şi prieteni, toţi fiind înarmaţi cu pietre şi bâte de lemn. 

Imaginile incredibile au fost surprinse pe străzile din Calafat, în timpul reglării de conturi.

Poliţiştii chemaţi de oameni prin numărul unic de urgenţă 112 au fost depăşiţi numeric, iar intervenţia lor s-a limitat la spray-ul lacrimogen, în condiţiile în care zeci de bărbaţi înarmaţi se loveau reciproc.

Război total între interlopii din Calafat

La un moment dat, unul dintre poliţişti a fost lovit cu parul de unul dintre interlopi după ce a încerca să îi dea cu spray lacrimogen în ochi.

Poliţistul a fost rănit la mână, după ce a încercat să se ferească din calea bărbatului care voia să îl lovească în cap.

Ieri, poliţiştii şi procurorii din Calafat au reţinut un tânăr de 18 ani pentru agresiunea comisă împotriva poliţistului.

SursaCiteste si  Faimosul Al Bano a făcut spectacol la Tokyo. A cântat "Felicita" în duet cu o româncă foarte îndrăgită! În ce formă este italianul la 76 de ani