A ales să își ia viața în ziua în care a divorțat! Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în stâlpul unei pasarele

A ales să își ia viața în ziua în care a divorțat! Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în stâlpul unei pasarele


Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care și-a pierdut viața în urma unui accident teribil ce

a avut loc pe pasarela de lângă ISU Bistrița, a reușit să șocheze o țară întreagă.

Deși la început părea totul un accident cumplit,în urma anchetei, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-a sinucis, la fața locului neexistând urme de frânare.

Pompierii ajunși la fața locului au găsit șoferul mort, cu leziuni incompatibile cu viața.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului,

fiind găsit de pompieri la doi metri de mașină, pe carosabil.Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care s-a pronunțat oficial divorțul de femeia cu care se căsătorise în urma cu un an și jumătate.

El lucra ca și lucra ca inginer șef la un service auto, potrivit bistrițeanul.ro

„Evenimentul a avut loc la câteva sute de metri de unitatea de pompieri, astfel că echipajele de intervenţie au ajuns în mai puţin de 2-3 minute.

Din păcate, echipajele de intervenţie au găsit victima în afara autoturismului şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.În urma impactului cu stâlpul, autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

„Un bărbat de 27 de ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al pasarelei.

În urma accidentului rutier, din păcate a rezultat decesul şoferului.

În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier,”a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Pintea Diana.

Sursa