O mamă din Vaslui i-a cerut fiicei să îşi ierte tatăl care a abuzat-o luni la rând

O mamă din Vaslui i-a cerut fiicei să îşi ierte tatăl care a abuzat-o luni la rând
O mamă din Vaslui i-a cerut fiicei sale, în vârstă de 17 ani, să îşi ierte tatăl care a abuzat-o luni la rând şi să îşi retragă plângerea depusă împotriva acestuia.

În ciuda presiunilor mamei, fata nu şi-a retras plângerea, iar bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru viol.

Judecătorii au considerat că bărbatul trebuie pedepsit exemplar după ce soţia lui şi-a retras plângerea pentru numeroase alte infracţiuni pentru care era cercetat şi judecat.

Femeia şi-a iertat soţul, în ciuda bătăilor şi anilor de suferinţă la care a fost supusă, de frică că va rămâne singură.

Mai mult, femeia a făcut presiuni uriaşe asupra fiicei sale, care a fost violată şi bătută de propriul tată, pentru ca fata să îşi retragă plângerea.

Fata a trăit un adevărat coşmar timp de câteva luni, după ce tatăl ei a abuzat-o şi a bătut-o, iar nimeni nu a încercat să o ajute.

Cu toate că îi ceruse ajutorul mamei şi a unor prieteni, nimeni nu a intervenit în ajutorul ei, chiar dacă toată lumea ştia că este abuzată fizic şi sexual de propriul tată.

Potrivit adevarul.ro, nici mama, nici prietenii fetei nu au anunţat Poliţia pentru că le era frică de agresor.

Judecătoria Vaslui a decis să îl condamne pe tatăl fetei la 15 ani de închisoare şi i-au interzis să se apropia de fiica lui timp de trei ani, după executarea pedepsei.

Adolescenta de 17 ani locuieşte acum cu bunica maternă şi îşi doreşte ca la finalul studiilor să plece cât mai departe de casă.

Citeste si  ”Nu avem de gând să intrăm la guvernare după moțiunea de cenzură, nu am pus această condiție

Sursa