Iubitul milionar al Biancăi Drăgușanu critică preoții veniți la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

Iubitul milionar al Biancăi Drăgușanu critică preoții veniți la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

Milionarul a răbufnit, publicând un mesaj prin care critică fețele bisericești că au mers cu limuzine de lux la sfințirea catedralei, conform Spynews.

„Când faceţi aşa ceva nu vă numiţi creştini, ci chiar inconştienţi… să nu zic „proști de bubuiți’! Nu zice nimeni să nu crezi în Dumnezeu şi să faci biserici, dar când ăia vorbesc de avuţii şi să trăieşti modest, iar ei îşi fac viaţa de lux din banii oamenilor simpli, apoi…Chiar îşi bat joc aşa frumos chiar dacă țin crucea în mână!

De ce dracu u merg cu măgarii? Sau de unde au mașinile? Tot din banii oamenilor? Glumă-neglumă, nu poți să fii așa de indiferent: sunt spitale pline de oameni bolnavi și copii vai de ei, iar ei bagă zeci de milioane în biserici…”, a scris Alex Bodi pe Facebook.


CITEȘTE ȘI: În interiorul celui mai modern laborator mobil din România: Caravana de 430.000 de euro care vrea să eradicheze tuberculoza


 

SursaCiteste si  Clipe de coșmar pentru un bărbat din Dâmbovița, după ce a fost luat la ocazie. Ce i-a făcut șoferul care l-a luat cu mașina