Robert De Niro, omagiat de ‘Marty’ Scorsese la Festivalul de film de la Marrakech

Robert De Niro, omagiat de ‘Marty’ Scorsese la Festivalul de film de la Marrakech


„Am putea spune că el a atins vârful carierei sale, însă tipul acesta are o ţintă mai înaltă decât vârful munţilor Atlas”, a spus în glumă regizorul american. „Am făcut primul nostru film împreună acum 45 de ani cred, este unul dintre cele mai mari realizări ale vieţii mele”, i-a răspuns Robert De Niro, care a crescut în acelaşi cartier italian din New York, şi-a început cariera cu ‘Mean Street’ în 1973.

Starul american, în vârstă de 75 de ani, a profitat de ceremonia de omagiere de la Marrakech pentru a denunţa „versiunea grotescă a naţionalismului” demonstrată, potrivit lui, de politica preşedintelui american, Donald Trump, potrivit Agerpres.Robert de Niro, 75 de ani, și Grace Hightower, 63 de ani s-au despărțit. Cei doi aveau probleme în mariajul lor de ceva vreme. În 1999, actorul a depus actele de divorț, dar cei doi s-au împăcat și în 2004 și-au reînnoit jurămintele.

Citește și

GALERIE FOTO/ Profira Baciu sărbătorește Ziua Națională cu urechea lipită de radio și are un mesaj pentru guvernanți: „Să ne aducă acasă copiii din străinătate’

Sursa