„A avut o RELAȚIE! A plecat în vacanță și…

„A avut o RELAȚIE! A plecat în vacanță și...


„Era într-o relaţie… Dar eu am mai încercat”. Cât de greu l-a cucerit Andreea Esca pe Alexandre Eram, actualul ei soț, la începutul anilor 90.

Într-un interviu pentru revista Tango, vedeta ProTV a povestit cât timp i-a luat să îl convingă pe tânărul om de afaceri francez să o bage în seamă. “Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea, mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.

Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică… I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat.Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a dezvaluit Esca intr-un interviu din revista Tango.

Citeste si  Cal forțat de stăpân să care un stâlp de beton de jumătate de tonă, în Vâlcea * Simpaticul

Dar lucrurile nu au ieșit așa cum a vrut ea, iar Alexandre Eram a trimis pe cineva să rezolve solicitarea Andreei. „N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci…

Era superbă. I-am zis «Bună» și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.”

Dar totuși, soarta avea să îi aducă într-un final împreună. „Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti. Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! (râde). L-am văzut și i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el.I-am spus eu când să vină și am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care își smulgea părul din cap și în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Și a doua zi a venit după jurnal și m-a așteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant și, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai spus știrista.

Citeste si  ce trebuie să facă toţi credincioşii în MIERCUREA MARE * Simpaticul

Și ca orice poveste de amor ca în filme, până la urmă totul a ieșit așa cum a vrut ea. „M-a cerut de soție destul de banal. Lucrurile au venit cam de la sine. Am rămas însărcinată cu Alexia înainte să mă mărit, la 28 de ani. Când m-am măritat, cred că eram deja gravidă în luna a patra sau a cincea. Ajunseserăm în etapa în care voiam să avem un copil”, și-a amintit Andreea.

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972 în București, în familia lui Dumitru și Lucia Esca.[1] A făcut studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism. A urmat programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Sursa