Oana Roman, atac dur la adresa Bisericii Ortodoxe Române:”O să-mi sară toată lumea în cap“

Oana Roman, atac dur la adresa Bisericii Ortodoxe Române:”O să-mi sară toată lumea în cap“


Weekend-ul acesta a avut loc sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului Românesc, asta după ce timp de opt ani s-au făcut lucrări. Zeci de mii de credincioși au luat parte la slujba oficiată  de Preafericitul Daniel şi de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, alături de un sobor de 100 de preoţi.

În timpul slujbei de sfinţire, înăuntru au avut acces doar cei 2.000 de oficiali invitaţi, printre care şi premierul Viorica Dăncilă. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, în jur de 80 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajelor pompierilor SMURD. Sfinţirea catedralei a venit şi cu o mulţime de restricţii de trafic, fapt ce i-a nemulţumit pe mulţi dintre bucureşteni.Printre ei se numără şi Oana Roman, care și-a exprimat public nemulțumirea, printr-o postare pe rețelele de socializare. „„, a spus Oana Roman.

Oana Roman a fost în depresie

Oana Roman a trecut prin momente extrem de neplăcute. Vedeta a fost în depresie din cauza oamenilor care au jignit-o de-a lungul timpului. (VEZI ȘI: NU AU MAI APĂRUT ÎMPREUNĂ ÎN PUBLIC ȘI S-A ZVONIT CĂ DIVORȚEAZĂ. OANA ROMAN A FĂCUT ACUM OFICIAL ANUNȚUL. ERA DE AȘTEPTAT)

Oana Roman a mărturisit pe contul ei de Facebook că a trecut prin experiențe extrem de neplăcute. De-a lungul timpului, vedeta a fost jignită de diverse persoane și i s-a spus ba că nu este destul de bună, ba că nu este frumoasă, ba că este grasă… Ei bine, fiica lui Petre Roman nu a rămas neputincioasă în fața acestor oameni și a învățat să se iubească mai mult.

”Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi.  Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.Sursa