Ioana Dichiseanu, atac la Șerban Huidu. „Nu a învățat nimic din lecțiile primite de la viață”

Ioana Dichiseanu, atac la Șerban Huidu. „Nu a învățat nimic din lecțiile primite de la viață”


 

Șerban Huidu a intrat în vizorul Ioanei Dichiseanu. Aceasta a avut o replică foarte dură la adresa prezentatorului emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Ea a scris un mesaj pe contul său de socializare, fără însă a oferi prea multe amănunte despre subiectul care a deranjat-o.

„Domnul Șerban Huidu nu a învățat nimic din lecțiile primite de la viață, iar emisiunea Cronica Cârcotașilor nu știe ce înseamnă cu adevărat un pamflet. Nu cunosc noțiunea de respect și cultiva grobianismul.Nu afirmi despre un om în vârstă , indiferent de poziția sociala pe care o are, că este „moș” și că „ajunge cu greu” într-un platou de televiziune.

Nu știu dacă cei care prezintă această „emisiune” s-au remarcat altcumva pe plan profesional în afară de a se hrăni ca larvele din carierele altora”, a comentat Ioana Dichiseanu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Ioana Dichiseanu este fiica renumitului actor Ion Dichiseanu și a cântăreței Simona Florescu. Ioana Dichiseanu este căsătorită cu un jurnalist și are un copil.Citește și: Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

 

Sursa

Citeste si  Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent