Florin Busuioc va fi supus unei noi operații! Medicii nu vor să-l mai externeze

Florin Busuioc va fi supus unei noi operații! Medicii nu vor să-l mai externeze


Actorul Florin Busuioc va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, surse medicale declarând pentru MEDIAFAX că acesta va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la începutul săptămânii viitoare.

Surse au declarat, pentru Mediafax, că Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate și umblă câțiva pași în salon. Totodată, actorul își amintește ce s-a întâmplat în ziua în care a făcut infarctul.Surse medicale au precizat că acesta va rămâne sub supraveghere și în zilele următoare, luni sau marți fiind posibilă montarea unui al doilea stent.

Citește și CLIPE DE COȘMAR PENTRU FLORIN BUSUIOC LA TERAPIE INTENSIVĂ! S-A SIMȚIT RĂU, IAR MEDICII… 

Actorul Florin Busuioc a suferit, în data de 6 noiembrie, un infarct miocardic, după un spectacol la Craiova. A fost dus de urgență la Spitalul de Urgenţă din oraş, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de montare a unui stent.

A doua zi, pe 7 noiembrie, actorul a fost transferat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.În cursul zilei de astăzi au apărut informații care dădeau ca sigură externarea actorului, însă medicii au luat decizia de a-l mai ține în spital până săptămâna viitoare, atunci când va fi supus unei noi operații.

Sursa

Citeste si  CNAIR a scos la licitație supervizarea Autostrăzii de Centură București Sud - Infrastructura_Articole