Un polițist din Suceava s-a spânzurat cu două luni înainte să iasă la pensie!

Un polițist din Suceava s-a spânzurat cu două luni înainte să iasă la pensie!


Un polițist din Burdujeni, Suceava, a fost găsit fără suflare, marți seară (6 noiembrie). Bărbatul a fost descoperit fără suflare de către mama sa în casa părintească în care  locuia. Bărbatul avea 49 de ani și urma să iasă la pensie.

Polițistul nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio. El era în concediu încă de la începutul lunii și mai avea doar două luni până ieșea la pensie. Poliţistul a fost găsit spânzurat în jurul orei 18.00, în casa părintească din Mihoveni.Nimeni nu știe adevăratul motiv pentru care polițistul a recurs la acest gest extrem

Cracovschi Vasile, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit fără suflare chiar de mama sa. Femeia a alertat imediat autorităţile, printr-un apel la 112, potrivit observator.tv. Apropiații lui cred că acesta suferea de depresie. Bărbatul era divorţat şi avea o fată în clasa a opta. Se pare că bărbatul era foarte stresat in ultima vreme din cauza unui dosar la care lucra. Prietenii spun că polițistul căzuse în patima alcoolului. Acest a fost si cercetat disciplinar si desi avea varsta de pensionare si a dorit sa iasa anul acesta la pensie nu i s-a aprobat acest lucru.

 

 

Sursa

Citeste si  “Bombă” în showbiz! Victor Slav, filmat sărutându-se cu Anna Lesko