Prima reacție a lui Cabral, după ce Florin Busuioc a suferit un atac cardiac

Prima reacție a lui Cabral, după ce Florin Busuioc a suferit un atac cardiac: „Hai, Busule, hai!”

Vestea a picat ca un trăznet, iar starea sănătății prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a îngrijorat multă lume, cititorii Libertatea trimițând de asemenea mesaje de încurajare.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol, în Craiova! Starea actorului este gravă. După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.

El se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park. Busu a început să se simtă rău în timpul spetacolului. A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.


Citește și:

Busu, povești amuzante din teatru: „Mai cade un tablou, o draperie, mai intră un spectator în comentarii cu actorul”

SursaCiteste si  Subiectele zilei: O a doua explozie nucleară ar fi avut loc în Rusia, după incidentul ţinut secret; Miza Groenlanda: poveştile pe care poate nu le ştiţi, dar ar trebui; Spectatori la Cataclism: cum așteptăm ca piromanii Planetei să ne stingă focul - Subiectele zilei