Imaginile terifiante cu Florin Busuioc pe scena din Craiova, când I s-a făcut, brusc, rău!

Imaginile terifiante cu Florin Busuioc pe scena din Craiova, când I s-a făcut, brusc, rău!


Florin Busuioc a făcut infarct pe scena unui teatru din Craiova și a ajuns , de urgență, la spital. Imaginile cu actorul și prezentatorul rubricii ”Vremea”, de la știrile ProTV, sunt uluitoare.

La finalul spectacolului pe care l-a susținut, alături de colegii actori ai lui, Florin Busuioc a salutat publicul, apoi a plecat glonț în culise. I se făcuse rău.Acolo s-a prăbuşit. Au ajuns medicii și au început să-I acorde ajutor, apoi a fost dus la spital. A fost operat.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Craiova, potrivit wowbiz.ro.

A fost înlocuit de Magda Pălimaru

Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un stop cardiac la Craiova, marți seară (6 noiembrie). Actorul a fost resuscitat de echipajul SMURD, dar starea lui este în continuare gravă. Ultimele imagini cu Busu la PRO TV au fost filmate în urmă cu 24 de ore, la jurnalul de dimineață.

În schimb, marți seară (6 noiembrie), Florin Busuioc nu a prezentat vremea la Știrile Pro Tv. El a fost înlocuit de prezentatoarea Magda Pălimariu, întrucât își luase liber pentru că juca într-o piesă la Craiova.De altfel, Busu a suferit un infarct chiar în timpul spectacolului Central Park, la Filarmonica Oltenia din Craiova. El a început să se simtă rău în timpul spectacolului. A fost chemată o ambulanţă SMURD, iar acestuia i s-au acordat îngrijiri la faţa locului. Florin Busuioc a fost totuși la jurnalul de dimineață, unde a prezentat vremea. Actorul nu părea să se simtă deloc rău și nici nu dădea semne de oboseală.

Citeste si  Cum s-a întors roata pentru George Rotaru

SURSA