Sexoasa a recidivat cu ex-ul, în timp ce logodnicul mecanic auto și-a asumat relația cu blogerița!

Sexoasa a recidivat cu ex-ul, în timp ce logodnicul mecanic auto și-a asumat relația cu blogerița!
După ce, în urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, în linii mari, despre noua telenovelă din showbiz, care o are în prim-plan pe Roxana Nemeș, noi amănunte picante au ieșit acum la iveală.  Vă prezentăm, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) În timp ce fostul iubit al artistei, Ionuț Bîrsan, petrecea alături de noua sa parteneră, în Italia, voluptuoasa cântăreață se distra de zor alături de Călin Hagima, într-un renumit club din București. (CITEȘTE ȘI: AM GĂSIT-O PE DESCURCĂREAȚA ROMÂNCĂ A ȘEICULUI MULTIMILIARDAR AL HABTOOR!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini și detalii savuroase despre patrulaterul amoros în care este implicată sexoasa Roxana Nemeș. În urmă cu câteva zile, v-am prezentat faptul că blondina s-a întors în brațele fostului iubit, Călin Hagima, iar mecanicul din Focșani, Ionuț Bîrsan, fostul partener al artistei, nu a stat cu mâinile în sân după despărțire și a plecat într-un city-break cu noua sa ”achiziție”, o jurnalistă blondă și la fel de sexy ca și Roxana Nemeș. (NU RATA, AICI: CONDAMNAREA LA ÎNCHISOARE A BOGĂTAȘULUI A DĂRÂMAT-O PE FIICA ACESTUIA!)

Cum se distrau cele două cupluri, în același timp

După ce s-a despărțit de focoasa artistă, Ionuț Bîrsan, bărbatul care ar fi ”șifonat-o” pe Roxana, într-un taxi, la începutul anului, nu a pierdut vremea și și-a găsit liniștea în brațele unei blonde care arată de-a dreptul demențial, pe numele său Bianca. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Ex-iubitul cântăreței și focoasa jurnalistă s-au bucurat pe deplin, zilele trecute, de frumusețile Toscanei, acolo unde afaceristul din Focșani a cumpărat biletele pentru un city-break. (Intr-un an ai propriul apartament!)

În timp ce Ionuț și Bianca se bucurau de licorile pentru care este renumită regiunea din Italia, și unde au avut un ghid de marcă, nimeni altul decât Virgil Mănescu, Roxana Nemeș a ales să petreacă într-un renumit club din Capitală împreună cu fostul ei iubit, care, între timp, a devenit actualul partener, Călin Hagima. (NU RATA, AICI: ȘOFERUL PREMIERULUI NU MAI ARE NICIO CALE DE ATAC! INSTANȚA A STABILIT CĂ…)

Citeste si  Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 august 2019. Ce vești are Mihai Voropchievici pentru Raci, Fecioare și Vărsători
Fostul logodnic al Roxanei Nemeș a petrecut alături de iubită în Toscana

Roxana i-a sorbit vorbele partenerului ei

Dacă, la începutul săptămânii trecute, împăcarea dintre Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima s-a petrecut la LOFT, imaginile fiind prezentate, în premieră AICI,  sâmbătă seara, blondina și afaceristul s-au distrat pe cinste în Fratelli, acolo unde i-a întâlnit, din nou, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

După ce au gustat din câteva pahare și s-au bucurat pe deplin de muzica bună din clubul cu pricina, Roxana și Călin au ieșit pe terasa din fața localului, la fumat. (Cum câștigi bani rapid) Într-o atmosferă relaxantă, cei doi au discutat de zor, în timp ce au ”sudat” câteva țigări. Din câte se pare, Roxana a fost captivată de vorbele partenerului. Blondina a afișat un zâmbet larg și l-a privit cu mare atenție pe afacerist. (CITEȘTE ȘI:   AVEM ”HARTA” CASELOR BÂNTUITE DIN BUCUREȘTI!)

Roxana și Călin Hagima au petrecut într-un renumit club din Capitală

S-au iubit în secret

La începuturi, Roxana Nemeş şi Călin Hagima s-au iubit în secret, mai bine de o lună, după care au hotărât să dea cărţile pe faţă. Artista a început relaţia cu omul de afaceri, după o despărţire cu tam-tam de Radu Groza, cu care se iubise timp de șase ani.

Multă lume mă condamnă în acest moment şi susţine că aş fi avut o relaţie paralelă cu Călin în perioada în care eram cu Radu Groza.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Total fals! E adevărat, noi ne ştiam de iarna trecută, am fost amândoi implicaţi într-un proiect de la munte şi ne-am apropiat prin intermediul unor persoane aflate la faţa locului. De atunci, am rămas prieteni, dar atât, nimic mai mult”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Citeste si  Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă -

Relaţie de şase ani cu Radu Groza

După o relație care a durat șase ani, Roxana Nemeș și Radu Groza s-au despărțit, în 2015, din cauza unor probleme în cuplu, care nu au mai putut fi rezolvate. Impresarul a acuzat-o de infidelitate şi a afirmat că artista ar fi avut un alt iubit de mai bine de un an.(NU RATA, AICI: MISHA ȘI-A GĂSIT DRAGOSTEA?! AM FOTOGRAFIAT-O MULATĂ ȘI NUMAI UN ZÂMBET)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa